Informationsaften specialsøgsuddannelse - Jylland

INFORMATIONSAFTEN OM SEARCHHOUSE'S SPECIALSØG GRUNDUDDANNELSE 2021 - JYLLAND

SearchHouse starter igen i år specialsøgs grunduddannelse op både i Jylland og på Sjælland, begge hold med start i februar 2021. I den forbindelse holde vi sammen med Horsens Hundecenter en informationsaften, om vores specialsøg grunduddannelse 2021, fredag d. 27 november kl. 18:00

VIL DU GERNE LAVE NOGET MENINGSFYLDT MED DIN HUND?
Der er en stigende efterspørgsel på dygtige specialsøgshunde og hundefører, der kan finde alt fra blomster til forurening, bortkommende personer til stenalderbopladser og alt fra væggelus til hvaler.
Indenfor forskning i natur, fauna og flora bruges der i dag specialsøgshunde til at søge efter svampe, flagermus, firben, oddere og hvaler, og der kommer hele tiden nye projekter til, hvor der bruges specielt trænet hunde.

Mange har nok hørt om hunde der kan detektere cancer og diabetes, men der er også specialsøgshunde der kan detektere angst og stress.
Flere og flere private virksomheder, typisk vagt og sikkerhedsfirmaer, tilbyder nu også specialsøgshunde til at søge f.eks. skoler, opholdssteder og krydstogtskibe af med specielt trænet bombe og narkohunde.
Af de mere kuriøse specialsøgshunde, er hunde der mest for sjov og som aktivering søger efter rav, kantareller og trøfler. Det er nemlig ikke alle der træner specialsøg der nødvendigvis har et ønske om at blive operativ hundefører, men alene bruger det som træning og aktivering, og som noget man kan nørde i, sammen med sin hund.

SPECIALSØGSUDDANNELSEN I KORTE TRÆK
Uddannelsen strækker sig over 10 måneder, med mindst 19 undervisningsdage. Undervisningen ligger i Jylland lørdag formiddag ca. hver anden lørdag gennem de 10 måneder.

Du kan læse meget mere om uddannelsen her. SPECIALSØG GRUNDUDDANNELSE 2021 - JYLLAND
 
ER DET NOGET FOR DIG?

HVORNÅR?
Fredag d. 27. november 2020, kl. 18:00 - 20:00

HVOR?
Horsens Hundecenter Gl. Århusvej 30, 8700 Horsens


Deltagelse på informationsaften er gratis, men tilmelding nødvendig.
Tilmeld dig her: INTRODUKTIONSAFTEN JYLLAND

Arrangement oversigt

Start dato 27-11-2020 6:00 pm
Slut dato 27-11-2020 8:00 pm
Max Pladser 8
Sidste frist 26-11-2020
Det foregår SearchHouse Jylland
Beklager, dette kursus er fuldt booket

SearchHouse er det første hundetræningscenter i Danmark, der har specialiceret sig i specialsøg og miljøtræning af hunde. Besøg os på facebook og youtube

Kontakt SearchHouse

Address
Ringstedvej 56, 4440 Mørkøv,
Social Media
Back to Top