Miljøtræning # Mandag 18:00

MILJØTRÆNING I SEARCHHOUSE


4 x Miljøtræning
Dette kursus har fokus på at gøre hunden mere miljøstærk, og sikkert tilvænne hunden til større og større udfordringer og forstyrrelser. Her er det hunden selv der under kontrolleret forhold tager initiativet til at rykke sine grænser, og langsom med sikkert flytter sine grænser over de tre trænings gange.
Kurset er for alle hunde, i alle aldre

Miljøtræning er en ofte overset, med vigtigt del af, uddannelsen af en hund til livet, med alle de forstyrrelser og uforudsete udfordringer det medfører.
En miljøstræk hund har det ikke bare bedre ved at færdes i de forskellige miljøer, den både lære og arbejder bedre og meget mere koncentreret, upåvirket at hvad der ellers sker omkring den.

Kurset giver dig også gode ideer og værktøjer at arbejde videre med, så du selv kan fortsætte med at styrke din hunds miljøsikkerhed.

Priser og vilkår
Ved tilmelding til kurset, acceptere du SearchHouse's handelsbetingelser og privatlivspolitik.

Prisen er kr. 1.000,- for 4 x 1½ times træning, der betales ved tilmelding.
Vi benytter STRIP til onlinebetaling, hvor du kan betale med alle betalingskort.

Holdstørrelse
Kurset bliver gennemført med minimum 4 og maksimalt 6 deltager.

Tilmelding
Din plads på kurset er først reserveret, når vi har modtaget din indbetaling. Din tilmelding er herefter bindende, da vi har reserveret en plads til dig på kurset, og derfor måske må afvise andre interesserede. Du har ikke krav på refusion af betalt kursus, hvis du ikke kan deltage, heller ikke i tilfælde af at du eller din hund bliver syg, eller du af andre grunde må afbryde dit kursus.

Aflysning
I tilfælde af at vi må aflyse kurset, vil det fulde indbetalte beløb blive tilbageført. Bliver vi nødt til at afbryde uddannelsen i et igangværende forløb, vil det forholdsmæssige beløb for den resterende del af kurset blive tilbageført. og ellers henviser vi til vores handelsbetingelser

Kursus adresse
Kurset bliver hold i vores træningscenter, Skamstrupvej 13, 4440 Mørkøv

Kursus Kalender
Mandag d. 7. december kl. 18:00 - 19:30
Mandag d. 21. december kl. 18:00 - 19:30
Mandag d. 4. januar kl. 18:00 - 19:30
Mandag d. 18. januar kl. 18:00 - 19:30


Instruktør:
Instruktør på holdet er Johnny Bastian

Arrangement oversigt

Start dato 07-12-2020 6:00 pm
Slut dato 18-01-2021 7:30 pm
Max Pladser 6
Pris Kr.1.000,00
Det foregår SearchHouse
Beklager, dette kursus er fuldt booket

SearchHouse er det første hundetræningscenter i Danmark, der har specialiceret sig i specialsøg og miljøtræning af hunde. Besøg os på facebook og youtube

Kontakt SearchHouse

Address
Ringstedvej 56, 4440 Mørkøv,
Social Media
Back to Top