Lys & Lyd Miljøtræning # Efterår 2020 (2)

FORBERED DIN HUND TIL NYTÅRSAFTEN

6 x LYS OG LYD Miljøtræning 
Gennem de sidste 2 år har vi haft stor succes med vores forebyggende Lyd & Lys kursus op mod nytårsaften.
Kurset forbereder hunden til at møde nytårets fyrværkeri, med alt dens larm og lys. Specielt hunde der er lydfølsomme, kan det have stor værdi, at den i tiden op til nytårsaften langsomt tilvænnes til fyrværkeri. 

Gennem langsomt tilvænning af hunden med lempeligt forøget lydtryk, sammen med lyseffekter og røg (ufarligt og humanitært godkendte røgmaskiner), alt i mens hunden er i nogle kendte og trygge øvelser, rykker hunden sin tolerance over de 6 trænings gange. Træningen bliver hele tiden tilpasset den enkelte hund og dens udvikling i forløbet. 
Der er altid kun én hund inde af gangen, så alle hunde kan deltage, også hunde der er usikre på andre hunde eller mennesker.
Uanset udgangspunktet og hundens niveau, vil den under kontrollerede forhold flytte sine egne grænser og langsom men sikkert øge sin tolerance for fyrværkeri.
Hvor langt den enkelte hund når, er meget individuelt, men selv det mindste skridt i den rigtige retning er en forøget livskvalitet for hunden.

Al træning foregår på hundens præmis, og kun med moderne positive træningsmetoder. Hunden tager selv initiativet i alle øvelser, og bestemmer selv udviklingen. 
Priser og vilkår
Ved tilmelding til kurset, acceptere du SearchHouse's handelsbetingelser og privatlivspolitik.

Prisen er kr. 1.850,- for 6 x 1½ times træning, der betales ved tilmelding.
Vi benytter STRIP til onlinebetaling, hvor du kan betale med alle betalingskort.

Holdstørrelse
Kurset bliver gennemført med minimum 4 og maksimalt 6 deltager.

Tilmelding
Din plads på kurset er først reserveret, når vi har modtaget din indbetaling. Din tilmelding er herefter bindende, da vi har reserveret en plads til dig på kurset, og derfor måske må afvise andre interesserede. Du har ikke krav på refusion af betalt kursus, hvis du ikke kan deltage, heller ikke i tilfælde af at du eller din hund bliver syg, eller du af andre grunde må afbryde dit kursus.

Aflysning
I tilfælde af at vi må aflyse kurset, vil det fulde indbetalte beløb blive tilbageført. Bliver vi nødt til at afbryde uddannelsen i et igangværende forløb, vil det forholdsmæssige beløb for den resterende del af kurset blive tilbageført. og ellers henviser vi til vores handelsbetingelser

Kursus adresse
Kurset bliver hold i vores træningscenter, Skamstrupvej 13, 4440 Mørkøv
  
KURSUS KALENDER:
Onsdag d. 18. november kl. 15:00 - 16:30
Onsdag d. 2. december kl. 15:00 - 16:30
Onsdag d. 9. december kl. 15:00 - 16:30
Onsdag d. 16. december kl. 15:00 - 16:30
Onsdag d. 30. december kl. 15:00 - 16:30

INSTRUKTØR:
Instruktør på kurset er Johnny Bastian

Arrangement oversigt

Start dato 18-11-2020 3:00 pm
Slut dato 30-12-2020 4:30 pm
Registration Start Date 30-09-2020
Max Pladser 1
Sidste frist 24-11-2020
Pris Kr.1.850,00
Det foregår SearchHouse
Beklager, dette kursus er fuldt booket

SearchHouse er det første hundetræningscenter i Danmark, der har specialiceret sig i specialsøg og miljøtræning af hunde. Besøg os på facebook og youtube

Kontakt SearchHouse

Address
Ringstedvej 56, 4440 Mørkøv,
Social Media
Back to Top