fbpx

Searchhouse handelsbetingelser

Når du handler med Searchhouse, handler du med:
Johnny Hoffmann Bastian, Searchhouse.dk, Ringstedvej 56, 4440 Mørkøv CVR.:26913209.

Priser og betaling:
Alle vores priser er inklusiv moms, og der skal betales ved tilmelding. Din tilmeldingen er ikke endelig gældende før vi har modtaget din indbetaling, har vi ikke modtaget din indbetaling inden for 5 dage efter tilmeldingen slettes tilmeldingen. Der kan betales enten ved bankoverførelse, kontonummer oplyses ved tilmelding, eller MOBILPAY til 660566, eller det mobilnummer der oplyses ved tilmelding.

Refusion:
Vi tilstræber at holder så små hold som muligt for at give alle den bedst mulige oplevelse, hvilket betyder at vi har en forholdsvis lille margin på hver aktivitet. Derfor refunderes indbetalinger for aktivitet, kurser, arrangementer og foredrag ikke. Dette er gældende uanset hvilken grund der ligger bag ved ønsket om refundering. Sygdom, skader eller andet er altid meget beklageligt, men heller ikke gyldigt belæg for tilbagebetaling.
Er der venteliste til kurset formidler vi selvfølgelig kontakten, ligesom man også er i sin ret til selv at videreformidle sin plads, dog ikke til en højere pris end du selv har betalt. Bliver vi derimod nødsaget til at aflyse eller flytte et kursus, bliver alle indbetalinger dog tilbageført, eller overført til andet kursus hvis dette ønskes.

 

Fortrydelse:
I Searchhouse har vi prioriteret at bruge så meget af vores rådighedsværende tid som overhoved muligt, på vores kurserne og kursisterne, og samtidig ønsker vi at holde prisen på kurserne så lave som muligt. Vi har derfor begrænset ressourcerne til at håndtere til- og fra meldinger i flere omgange, og din tilmeldingen er derfor bindende og du fraskriver dig fortrydelsesret, hvilket du erklærer dig indforstået ved accept af disse vilkår.

Forbehold:
Vi forbeholder os ret til at aflyse eller flytte kurser, arrangementer og foredrag hvis der ikke er tilstrækkelig tilmeldte deltager. Vores aktiviteter som kurser, arrangementer og foredrag bliver som hovedregel gennemført hvis der er minimum 3/4 tilmeldte deltager, i forhold kapaciteten på den enkelte aktivitet. Er der færre end 3/4 tilmeldte deltager, i forhold kapaciteten på den enkelte aktivitet, vurdere vi muligheden for at gennemføre i hver enkelt tilfælde.