fbpx

Hvem er vi?

SearchHouse er ejet og drevet af Johnny Hoffmann Bastian.

Johnny er aktiv schweisshundefører, afholder seriøse sporkurser og har tillige uddannet og certificeret sin hund Novo under det svenske Vildtskadecenter VSC under SLU (det svenske landbrugsuniversitet) til at søge efter rovdyr bl.a. ulve. Johnny og Novo har været aktivt brugt til eftersøgning af ulv i Sverige. Johnny er under uddannelse til operativ specialsøgsinstruktør i Sverige.
image

MISSION

image

Værdier

image

Vision

Vores Vision

Vores vision er at være det mest kompetente træningssted samt det mest seriøse og faglige uddannelsessted inden for vores kerneområder, Nose Work, specialsøg og spor.

Vores vision er at løfte det generelle uddannelsesniveau inden for hver af de pågældende områder.

Vores vision er at udbrede det generelle kendskab til kerneområderne via vores forskellige aktiviteter

Vores vision er at inddrage nye som mere erfarne hundeejere/-førere i vores aktiviteter over hele landet.

Vores Mission

Vores mission er at blive den virksomhed, der udbyder træning og uddannelse på det højeste faglige niveau inden for vores kerneområder Specialsøg, Nose Work samt Spor.
Vi vil basere dette på vores viden og mange års erfaring, både teoretisk og praktisk, vores uddannelser samt på den evidensbaserede forskning.

Vores mission er at tilbyde et trænings- uddannelsessted med det højeste faglige niveau inden for vores kerneområder

Vores mission er at uddanne flere folk, som på et kompetent niveau bliver sat i stand til selv at videreformidle viden på et fagligt højt niveau.

Vores Mål og Værdier

Al vores træning og uddannelse er baseret på positiv indlæring, belønnings baseret/fejlfri indlæring og høj motivation hos hunden, samt et ønske om viden, læring, seriøs attitude og ydmyg indstilling til at lære nyt hos føreren/ejeren.

Vores arbejde er på HUNDENs præmisser og dens individuelle indlæringsformåen.

Vi uddanner os og tilegner os løbende ny relevant viden og uddannelse på vores fokusområder – vi rejser gerne langt uden for Danmarks grænser for at tilegne os ny viden og efteruddannelse.
Vi holder os konstant ajour med nye eventuelle forskningsresultater på vores områder.

Derfor skal du bruge Searchhouse.dk

Johnny Bastian har gennem mange år samlet en stor erfaring og viden.

Al denne viden og erfaring brænder jeg for at give videre til dig. Derfor du skal vælge Seachhouse.dk

Vi gør altid, hvad vi kan for at gøre en forskel

Dit mål bliver vores mål. Vi vil altid strække os langt for at give dig de bedste forudsætninger for at komme helt i mål med det du ønsker.