fbpx

Searchhouse handelsbetingelser

Når du handler med Searchhouse, handler du med:
Johnny Hoffmann Bastian, Searchhouse.dk, Ringstedvej 56, 4440 Mørkøv CVR.:26913209.

Priser og betaling:
Alle vores priser er inklusiv moms, og der skal betales ved tilmelding. Din tilmeldingen er ikke endelig gældende før vi har modtaget din indbetaling, har vi ikke modtaget din indbetaling inden for 5 dage efter tilmeldingen slettes tilmeldingen. Der kan betales enten ved bankoverførelse, kontonummer oplyses ved tilmelding, eller MOBILPAY til 660566, eller det mobilnummer der oplyses ved tilmelding.

Refusion:
Vi tilstræber at holder så små hold som muligt for at give alle den bedst mulige oplevelse, hvilket betyder at vi har en forholdsvis lille margin på hver aktivitet. Derfor refunderes indbetalinger for aktivitet, kurser, arrangementer og foredrag ikke. Dette er gældende uanset hvilken grund der ligger bag ved ønsket om refundering. Sygdom, skader eller andet er altid meget beklageligt, men heller ikke gyldigt belæg for tilbagebetaling.
Er der venteliste til kurset formidler vi selvfølgelig kontakten, ligesom man også er i sin ret til selv at videreformidle sin plads, dog ikke til en højere pris end du selv har betalt. Bliver vi derimod nødsaget til at aflyse eller flytte et kursus, bliver alle indbetalinger dog tilbageført, eller overført til andet kursus hvis dette ønskes.

 

Fortrydelse:
I Searchhouse har vi prioriteret at bruge så meget af vores rådighedsværende tid som overhoved muligt, på vores kurserne og kursisterne, og samtidig ønsker vi at holde prisen på kurserne så lave som muligt. Vi har derfor begrænset ressourcerne til at håndtere til- og fra meldinger i flere omgange, og din tilmeldingen er derfor bindende og du fraskriver dig fortrydelsesret, hvilket du erklærer dig indforstået ved accept af disse vilkår.

Forbehold:
Vi forbeholder os ret til at aflyse eller flytte kurser, arrangementer og foredrag hvis der ikke er tilstrækkelig tilmeldte deltager. Vores aktiviteter som kurser, arrangementer og foredrag bliver som hovedregel gennemført hvis der er minimum 3/4 tilmeldte deltager, i forhold kapaciteten på den enkelte aktivitet. Er der færre end 3/4 tilmeldte deltager, i forhold kapaciteten på den enkelte aktivitet, vurdere vi muligheden for at gennemføre i hver enkelt tilfælde.

NYHEDER

Johnny Bastian

Johnny Bastian

Specialsøg og Miljøtræning.

læs mere om Johnny

Aktivitets kalender

August   2019
M T O T F L S
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
 • image
  Miljøtræning i Searchhose
  Miljøtræning af dine hunde, eller hvalpkuld.
  Searchhouse er Danmarks første rigtige miljøtræningscenter for hunde, og vi ligger vægt på at miljøtræning skal foregå på hundes præmisser, og at det er hunden der tager initiativet.

  Vores opgave som træner og fører er at skabe omstændighedder, der giver hunden den tryghed der skal til for at den selv flytte sine grænser. Vi tilbyder miljøtræning som enetimer og holdtræning, samt miljøtræning af hele hvalpehold fra de er 7 uger gamle. Enten inden de skal afsted til deres nye hjem, eller når de mødes senere.
  Miljøtræning her er altid en-til-en med instruktøren og hundeføreren
  image
  Miljøtræning af tjenestehunde til operativ tjeneste.
  Searchhouse tilbyde også miljøtræning og socialicering af hunde og hvalpe fra de er 8 uger, frem til deres godkendelse som tjenestehunde omkring 6 månederes alderen.
  Hundene trænes af en instruktør i Searchhouse, og bor hjemme ved ham/hende i hele perioden.
 • image
  Specialsøg i Searchhouse
  Er du interesseret i at træne din hund op til at søge noget specifikt, måske med operativt arbejde på sigt?
  Searchhouse kan tilbyde en række spændende kurser i uddannelse af specialsøgshunde til professionelle og operative formål. Vores specialsøgs uddannelse er delt op i grunduddannelse, specialicering og certificering

  Eksempler på specialsøgshunde du kan uddanne

  image
  Searchhouse specialsøgsuddannelse
 • image
  Mere om træning
  Med Searchhouse har vi fået nogle unikke muligheder for træning af specialsøg og Nose Work.
  image
  Searchhouse tilbyder Træning i specialsøg og Nose Work
  Johnny Bastian kan med disse unikke faciliteter tilbyde træning for hunde og hundeførere, der er i gang med specialsøg
 • image
  Mere om uddannelse
  Searchhouse formidler viden og færdigheder inden for specialsøg og Miljøtræning. Gennem uddannelsen af hundeførere og instruktører, deler vi vores viden og færdigheder.
  image
  Searchhouse tilbyder uddannelse af instruktører og hudenfører.
  Johnny Bastian vil her i Searchhouse udbyde uddannelser inden for specialsøg og Nose Work.
 • image
  Mere om certificering
  Certificering er grundstenen i uddannelsen af specialsøgshunde. Vores uddannelse af specialsøgshunde tager altid udgangspunkt i kravet til den endelige certificering
  image
  Searchhose tilbyder at certificere specialsøgshunde
  Searchhose tilbyder at specificerere og certificere specialsøgshunde i overensstemmelse med de krav der er for den enkelte hund i dens fremtidige arbejde.